UR NUMBER!

Saturday, January 23, 2016

Smule

Hai, wlaupn sora ak xdela sdp mana, tp minat tu ad.. So, nsib ad app ni (smule) bole la ak bekarok aje.. Umah plak suami pasang wifi.. Mgg la A.. 😅 okey. Pada spe yang ad app smule.. Bole la follow saya ye.. Kita duet okey! Hehehe 

Id dalam smule; _PijaSaidin_

HELLO 2016!

Asalamualaikum.. hai dkt 3 tahun xupdate cte dlm blog ne.. perasan x yang smua gmbr dlm entry hilang.. tu 1st yg wt ak tension trus dh xpeduli pasal blog ne.. sian ak, hihihi btw, alhamdulillah skrg dh kawen nak dekat 2 tahun dh.. cuma rzeki anak belom berpihak dekat kami.. skrg pung masih berusaha utk mendapat zuriat.. hiks! ouhh, mgu lepas kmi suami isteri bru lepas balik honeymoon kt medan,Indonesia.. jadi la sbb nak merasa naik flight.. seumur idup ne 1st time.. huhu.. kami g cuma sempat 3hari 2 malam je.. dapat stay berastaga semalam.. then tdo kt medan semalam.. xpela janji pena merasa.. kot lepas ne dpt jalan tmpt len pulak kan.. haks.. rzeki ke depan mne la thu kan.. :))


Naik flight #LionAirIndonesia 
dari Airport Penang. 150116

punya la sonok duk tepi tingkat.. hiks!


okeyy.. ni hotel kami duduk kt medan (Hotel Danau Toba)
taraf 5star.. 


selfie kat danau toba.. mgg nampak view air terjun sipiso piso tu.. 
hehehe.. 


Tuesday, October 1, 2013

DIA NYAWA, DIA JUGA HATI

Alhamdulillah, makin lama makin rasa sayang makin kuat, n makin hari jugak ari kebahgiaan kami makin dekat.. takut, gembira, smua perasaan akan datang  tambah2 bila ari2 mendatang yang ganti.. hehe. Sabar jela. Skrg pn job tunang makin menimpah rezeki nye bila dah stay sungai petani.. syukur. Skrg pung dah nk sewa umah kat espie. Wahh, nmpk gayanya jadi org kedah la ak lepas kawen ni, apa ley wat.. tmpt cri rzeki bakal suami kat sne. Mne dye ad, situ la ak duduk.. hehe.. :') skrg jgk ak dah survy2 dah baju + pelamin smua.. insyaallah, bulan dpn dah bole booking. Sbb tarikh kawen pung dah ad.. kalau smua dah stanby, xdela nty kalut nk wt kje smua last2 minute, bg ak.. biar awal asal selamat.. huhuhu. Apa2 pn ak akan pastikn bakal suami ak bhagia nan ak, insyaallah, doa kn kebahagiaan kmi ye smpai ke jannah.. amin.

All Right Reserved © 2009.Designed by ohh PIJA for pija-saidin.blogspot.com